Top Vakje
Login

E-mail :
Wachtwoord :

Wachtwoord vergeten?

Bottom Vakje
Top Vakje
Bottom Vakje
Top Vakje

Stiekem Verliefd Calculator - Stiekem verliefd? In love? Crush on you? Date? Happy in love? Afspraakje? Uitgaan? Verliefd op mij? Zeker weten?

Bottom Vakje
Verliefd
Wat is het opzet van stiekem verliefd?
stippel

Stiekem verliefd is een website waarbij jij achter al de stiekeme liefdes kan komen van je partner, vrienden en collega's, zelfs zonder dat zij dit aan jou willen vertellen.

Het concept is heel simpel :

Jij meldt je aan, en je krijgt een persoonlijke link op de site en dezelfde link wordt  via email toegezonden. In de e-mail is er een voorbeeldmailtje dat je naar je vrienden kan doormailen of je kan deze link zelf aan je vrienden, kennissen en collega's doormailen ,waarna ze op een pagina van de website komen. Hier wordt aan ze gevraagd om hun eigen naam in te vullen, en de namen in te vullen op wie ze stiekem verliefd zijn.

Het hele uiterlijk van deze pagina is gebaseerd op een liefdesberekening systeem, en dit is ook de eerste indruk die de meeste mensen zullen ontvangen. Zodra ze op de knop "bereken" klikken, krijgen ze te zien dat ze in de maling zijn genomen en door wie.

Ondertussen ontvang jij een e-mail dat de gedupeerde personen in jouw grap zijn getrapt. Deze e-mail heeft een link naar jouw speciale "Wie zijn erin getrapt" pagina, waar je een overzicht hebt van de resultaten die de mensen via jouw link hebben ingevuld.

Hoe zit het met persoonsgegevens?
stippel

Je dient op stiekem verliefd enkel je naam en mailadres in te vullen.

Deze zullen door ons nooit doorverkocht of doorgegeven worden aan derden.

Zodra iemand op een persoonlijke link klikt om zijn/haar "liefdes berekening" te doen, en de velden invult, zullen jouw naam en e-mail adres op de "Je bent erin getrapt" pagina worden vermeld. Dit hebben we gedaan om ook de gedupeerde niet geheel in het duister te houden wie hem of haar in de maling heeft genomen. Na aanmelding op Stiekem Verliefd  wordt er in de daaropvolgende mail(s) (de mails dat je iemand in de maling genomen hebt ) één of meerdere links getoond naar sites van sponsors. Wens je deze mail(s)  niet meer te ontvangen stuur dan een mailtje naar info@stiekemverliefd.be om je uit te schrijven.

Tweemaal per maand wordt er door stiekem verliefd een nieuwsbrief verzonden met de verdere ontwikkelingen en updates van de website. Uitschrijven kan je door naar je persoonlijke instellingen te gaan en daar het veld aan klikken "ik wens mij uit te schrijven voor de nieuwsbrief"

Adverteren
stippel

Adverteren kan op http://www.stiekemverliefd.be . Voor info en prijzen neem je kontakt op via info(a)stiekemverliefd.be

stippel